5 Μαρτίου 2016

Υπευθυνότητα


ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ : Η δική σου ικανότητα να ανταποκριθείς σε οτιδήποτε σου συμβαίνει!

Μια «πικρή» αλήθεια για τη ζωή είναι ο άνθρωπος που του λείπει η υπευθυνότητα είναι αδύναμος άνθρωπος.

Λυπάμαι αν θα σε απογοητεύσω, αλλά θεωρώ πως ορισμένες φορές η αλήθεια όσο κι αν πονάει πρέπει να λέγεται. Γιατί η αλήθεια που λέγεται και γίνεται αποδεκτή είναι η αρχή κάθε απελευθέρωσης, κάθε αλλαγής προς το καλύτερο και κάθε απαλλαγής από οτιδήποτε σε πονούσε και σου δημιουργούσε προβλήματα μέχρι χτες.

Και η αλήθεια για τη ζωή είναι η εξής : «Πάρτο απόφαση. Η ζωή δεν ενδιαφέρεται για σένα. Η ζωή δεν ενδιαφέρεται για κανένα. Γιατί η ζωή είναι αυτή που είναι. Η ζωή θα αρχίσει να γίνεται φιλική προς το πρόσωπο σου μόλις εσύ αντιληφθείς ότι δεν της καίγεται καρφάκι για σένα!»

Μην έχεις ψευδαισθήσεις και πλάνες του νου. Αν ΕΣΥ πρώτα δεν πάρεις τον εαυτό σου στα σοβαρά, κανείς δεν πρόκειται να σε σεβαστεί.

Αν ΕΣΥ πρώτα δεν αντιληφθείς ότι στην αρχή, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ είσαι – πάντα ήσουν – μόνος/η στη δημιουργία, τότε πάντα θα έρχεσαι δεύτερος, καταϊδρωμένος και άδειος.

Άδειος από ενέργεια, από έμπνευση, από δύναμη και αντοχή.

Αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει για ποιο πράγμα σου μιλάω, να στο εξηγήσω περισσότερο.Μιλάω γι αυτό που λέγεται ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Η ικανότητα σου δηλαδή, να μπορείς να ανταποκριθείς σε οτιδήποτε σου συμβαίνει στη ζωή. Άσχετα με το ποιος το προξένησε.
Στα Αγγλικά η λέξη «υπευθυνότητα» είναι μια σύνθετη λέξη responsibility. Αποτελείται από τις λέξεις “response” που σημαίνει «ανταπόκριση» και “ability” που σημαίνει «ικανότητα». Άρα, «υπευθυνότητα» είναι η δική σου ικανότητα να ανταποκρίνεσαι σε οτιδήποτε η ζωή φέρνει στο δρόμο σου.

Υπευθυνότητα είναι η δική σου απόφαση να παραδεχτείς ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν από σένα.

Ότι εσύ είσαι ο σκηνοθέτης, ο πρωταγωνιστής, και ο παραγωγός του σεναρίου, της ταινίας που λέγεται «η ζωή σου».

Υπευθυνότητα σημαίνει να ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη των επιλογών, των αποφάσεων και των ενεργειών.

Υπευθυνότητα σημαίνει επίσης, να έχεις τη γνώση ότι υπάρχει το αντίστοιχο τίμημα σε κάθε περίπτωση.

Υπευθυνότητα σημαίνει να ξέρεις ότι ΕΣΥ συνεισφέρεις στη δημιουργία ή την καταστροφή. Με όλα εκείνα που κάνεις ή που δεν κάνεις. Εσύ και μόνον εσύ.

Άρα, ξέρεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις τη συμβολή σου. Ξέρεις!

Κι όταν ξέρεις, μπορείς να επιλέξεις.

Ας είναι φωτεινές οι επιλογές σου κι ας σου ανοίγουν το δρόμο για να πετυχαίνεις όλα εκείνα που η ψυχή σου ονειρεύεται κι αναπολεί.


Για όποια πληροφορία για την εταιρία μας. Για το πως μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προϊόντα μας σαν απλοί αυτοκαταναλωτές σε τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +306947813551,+306980805818 ή στέλνοντας τα στοιχεία σας ►► ΕΔΩ

Με εκτίμηση,

αν σας άρεσε κοινοποιήστε!!!