20 Φεβρουαρίου 2016

Σκέψου Σοφά...ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ...

Γιατί κάποιος που λέει ότι ήταν πολύ επιτυχημένος σε μια άλλη εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ, να την έχει αφήσει και να έχει συνεργασία με μια νέα εταιρία;
Αν έχει πράξει κάτι τέτοιο, τότε δύο πράγματα ίσως να συμβαίνουν:
1. Ή είναι ανόητος
2. Ή λέει ψέματα σχετικά με το πόσο επιτυχημένος είναι.
Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Οι αληθινά επιτυχημένοι δικτυωτές δύσκολα αναζητούν «μεταγραφή». Για να επιτύχεις πραγματικά χρειάζεσαι χρόνο, κόπο, πόνο και ιδρώτα, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό. Είναι λογικό, μόλις περάσεις όλα αυτά και μετά από 2-3 χρόνια επιτύχεις και έχεις ένα πραγματικά πολύ καλό εισόδημα και ελεύθερο χρόνο, να δίνεις μια κλοτσιά και να ξεκινάς από την αρχή; Φυσικά όχι.
Γιατί κάποιος να σας δώσει τα τεράστια δίκτυά του και τις επαφές του και να μην προσπαθήσει να τις προσεγγίσει ο ίδιος; Εσείς θα το κάνατε στη θέση του; Σκεφτείτε και θα δείτε ότι είναι πολύ απλή η απάντηση.
Όσο για το αν ξεκινήσετε από τους πρώτους μια εταιρεία θα πετύχετε, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα συστατικά που καθορίζουν την επιτυχία είναι το προσωπικό σας όραμα, η σκληρή δουλειά, η εκπαίδευση, η επιμονή, η υπομονή, η υποστήριξη του δικτύου και της εταιρείας προς εσάς και η συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ εσάς και του leader του δικτύου σας. Το κλειδί στην επιτυχία είστε εσείς ο ίδιος και όχι η ΝΕΑ εταιρεία.
Άρα για να το κάνει μάλλον θα πρέπει να ισχύει ένας από τους 2 παραπάνω λόγους.
Άρα, ποιες είναι οι δικές μας επιλογές φίλοι συνεργάτες;


Η εξής μία!!!
Κλείνουμε τα αυτιά μας σε αυτούς τους «επιτυχημένους» γυρολόγους του Δικτυακού Μάρκετινγκ και γινόμαστε εμείς καλύτεροι δυνατότεροι, πλουσιότεροι, ευτυχέστεροι και σοφότεροι με όλα όσα ήδη έχουμε από την ομάδα υποστήριξης μας, την εταιρία μας και όλα όσα ήδη κάνουμε.
Έχουμε τα εφόδια, έχουμε την υποστήριξη, έχουμε τις πιστοποιήσεις επιτυχίας, έχουμε το δοκιμασμένο και επιτυχημένο για χρόνια σύστημα.
Ας αφήσουμε τους άλλους να ανακαλύψουν ξανά τον τροχό.
Και πού ξέρετε όταν τον ανακαλύψουν, να συνειδητοποιήσουν τελικά ότι, πρέπει να ενταχθούν στη δική μας ομάδα. Μια ομάδα σταθερή, ξεκάθαρη και επικεντρωμένη στους στόχους της!


Για όποια πληροφορία για την εταιρία μας. Για το πως μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προϊόντα μας σαν απλοί αυτοκαταναλωτές σε τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +306947813551,+306980805818 ή στέλνοντας τα στοιχεία σας ►► ΕΔΩ

Με εκτίμηση,

αν σας άρεσε κοινοποιήστε!!!