14 Ιανουαρίου 2016

Κατάλογος Aurile 2016

Η Μαγεία των Αρωμάτων
Η πλατφόρμα Aurile αποτελεί το διαμάντι των προϊόντων της FM GROUP. Δημιουργήθηκε το 2013 και από τότε έχει μπει δυναμικά σε πολλά σπίτια, χαρίζοντάς τους υπέροχες ευωδίες. Οι καφέδες και τα τσάγια Aurile έχουν δημιουργηθεί με πάθος και επαγγελματισμό. Οι κόκκοι και τα φύλλα με τα οποία ξεκινάει η διαδικασία παραγωγής, προέρχονται από τις καλύτερες καλλιέργειες. Μετά περνούν στα χέρια των πιο διακεκριμένων ειδικών οι οποίοι αποτελούν ταυτόχρονα και θερμούς υποστηρικτές της τέχνης παρασκευής του καφέ και του τσαγιού.
Καθώς το ενδιαφέρον για τα προϊόντα Aurile παραμένει αμείωτο, έχουμε αποφασίσει να εμπλουτίσουμε την προσφορά μας με τέσσερα νέα προϊόντα. Έχουμε εισάγει το Μπλε Τσάι Oolong υψηλής ποιότητας από τους ζουμερούς κήπους της επαρχίας Fujian, με άρωμα βανίλιας-ροδάκινου που σίγουρα θα αγαπήσετε. Για όσους είναι λάτρεις των κλασικών, έχουμε δημιουργήσει το αριστοκρατικό τσάι Earl Grey που περιέχει φυσικό έλαιο περγαμόντου, πέταλα κενταύριου, φλούδα πορτοκαλιού και λεμόνι μυρτιά.
Λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις των θερμών υποστηρικτών του καφέ, έχουμε προσθέσει δύο νέους αρωματικούς καφέδες. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις αξέχαστες συνθέσεις Arabica και Robusta σε δύο γεύσεις: σοκολάτα και φουντούκι. Στη συνέχεια, στο σετ με τα αξεσουάρ έχει προστεθεί η ατομική καφετιέρα φίλτρου που σας επιτρέπει να φτιάξετε αρωματικό καφέ ή τσάι εύκολα και γρήγορα.
Σας εύχομαι καλή απόλαυση!

Για όποια πληροφορία για την εταιρία μας. Για το πως μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προϊόντα μας σαν απλοί αυτοκαταναλωτές σε τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +306947813551,+306980805818 ή στέλνοντας τα στοιχεία σας ►► ΕΔΩ
Με εκτίμηση,

αν σας άρεσε κοινοποιήστε!!!