29 Δεκεμβρίου 2015

Aurile Antioxidant

Αντιοξείδωση του οργανισμού AR7
Τιμή Καταλόγου: 17,30 €
Συλλογή: Βιο-λειτουργικοί
Χωρητικότητα: 250g
Τύπος: Αλεσμένος Καφές
Κωδικός: AR7
ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ GREEN MATE ΚΑΙ AÇAI  BERRY

Το ελιξίριο της νεότητας

Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, όμως η σύγχρονη επιστήμη μας επιτρέπει να ελαχιστοποιούμε τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στο πέρασμα του. Έχουμε συγκεντρώσει έναν αριθμό βιοενεργών συστατικών που συμβάλλουν σε αυτό το αποτέλεσμα: Açai berry, green mate, ψευδάργυρος και βιταμίνη Ε. Ο συνδυασμός των πιο αποτελεσματικών αντιοξειδωτικών και ενός καλού καφέ συνιστά το ελιξίριο της νεότητας, το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα! Αξιοποιήστε τον θησαυρό της φύσης!AÇAIBERRY – αντιοξειδωτικό που προέρχεται από τα παρθένα δάση του Αμαζονίου. Πρόκειται για σκούρα μωβ μούρα από τους φοίνικες της Βραζιλίας (γένος Euterpe oleracea). Είναι γνωστά για τις πολύπλευρες ευεργετικές τους ιδιότητες: προστατεύουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, καθαρίζουν τον οργανισμό από τις τοξίνες, επιταχύνουν το ρυθμό του μεταβολισμού, αυξάνουν την αντοχή στο άγχος. Μην σας εκπλήσσει που κατατάσσονται στην κατηγορία των πιο ιδανικών φρούτων!

GREEN MATE – yerba mate (αλλιώς Ilex paraguariensis) γνωστό όχι μόνο για την ιδιότητα του να προσδίδει ενέργεια αλλά και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Περιορίζει την αίσθηση της κόπωσης και του άγχους, αυξάνει τις αντοχές ενάντια στο στρες, ενώ λειτουργεί και σαν ισχυρό αντιοξειδωτικό.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε – λέγεται και «βιταμίνη της νεότητας». Εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, όμως η σύγχρονη επιστήμη μας επιτρέπει να ελαχιστοποιούμε τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στο πέρασμα του. Έχουμε συγκεντρώσει έναν αριθμό βιοενεργών συστατικών που συμβάλλουν σε αυτό το αποτέλεσμα: Açai berry, green mate, ψευδάργυρος και βιταμίνη Ε. Ο συνδυασμός των πιο αποτελεσματικών αντιοξειδωτικών και ενός καλού καφέ συνιστά το ελιξήριο της νεότητας, το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα! Αξιοποιήστε τον θησαυρό της φύσης!ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ:

όσους επιθυμούν να ζουν υγιεινά
όσους ζουν σε μεγάλες πόλεις με ρύπανση
όσους δεν κάνουν σωστή διατροφή
όσους πάσχουν από χρόνιο στρες
όσους καπνίζουν


ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ:

δρουν προστατευτικά ενάντια στην καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών
συμβάλλουν στη σωστή σύνθεση του DNA
βοηθούν στη σωστή ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος
χαρίζουν υγεία στο δέρμα και τα μαλλιά


Συμβουλή!

Ο δείκτης ORAC (Ικανότητας Απορρόφησης Ριζών Οξυγόνου) αναφέρεται στη δύναμη και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενός προϊόντος. Ένα από τα συστατικά που βρίσκονται πρώτα στην κατηγορία των αντιοξειδωτικών είναι το Açai  berry.

Για όποια πληροφορία για την εταιρία μας. Για το πως μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προϊόντα μας σαν απλοί αυτοκαταναλωτές σε τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +306947813551,+306980805818 ή στέλνοντας τα στοιχεία σας ►► ΕΔΩ
Με εκτίμηση,

αν σας άρεσε κοινοποιήστε!!!