7 Απριλίου 2015

Βραβείο Silver Consumer Laurel στους βιολειτουργικούς καφέδες


Οι βιολειτουργικοί καφέδες Aurile έχουν κερδίσει το βραβείο Silver Consumer Laurel 2015. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Η επιλογή σε αυτόν το διεθνή διαγωνισμό γίνεται από τους καταναλωτές, γι’ αυτό και η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για εμάς.

 Δημιουργούμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών. Κατά τη διαμόρφωση των συνθέσεων των βιολειτουργικών καφέδων Aurile, παράλληλα με διακεκριμένους Πολωνούς επιστήμονες, φροντίζουμε να επιλέγουμε συστατικά κορυφαίας ποιότητας, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν αποδειχτεί μετά από επιστημονικές έρευνες πολλών ετών. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε δημιουργήσει καφέδες εμπλουτισμένους με βιταμίνες, ανόργανες ουσίες και φυτικά εκχυλίσματα. Χάρη στη συνεργασία με επαγγελματίες baristas, είμαστε σίγουροι ότι οι βιολειτουργικοί καφέδες Aurile ελκύουν το ενδιαφέρον επειδή ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις μοναδικές ιδιότητες τους αλλά και για τη φυσική γεύση και το βαθύ άρωμά τους. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη δοκιμάσει τους βιολειτουργικούς καφέδες της FM GROUP και οι καταναλωτές έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους απονέμοντας στη σειρά Aurile το βραβείο Silver Consumer Laurel στην κατηγορία των βιολειτουργικών καφέδων, για δεύτερη φορά. Το βραβείο αυτό λειτουργεί ως επιβεβαίωση και ως ομαδική σύσταση από τους Πολωνούς  καταναλωτές για το προϊόν. Το έμβλημα Consumer Laurel 2015 αποτελεί την εγγύηση ποιότητας και την απόδειξη ότι τα προϊόντα είναι κορυφαία στην κατηγορία τους. Οι ψήφοι στο δημοψήφισμα για το βραβείο συλλέχθηκαν μέσω τηλεφώνου, μέσω της σελίδας του διαγωνισμού και από χιλιάδες portals. Σας ευχαριστούμε για την εκτίμηση που μας δείξατε με την ψήφο σας – αποτελεί το καλύτερο κίνητρο για να συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε!

 Για όποια πληροφορία για την εταιρία μας. Για το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας σαν απλοί αυτοκαταναλωτές σε τιμές χονδρικής καθώς και πως μπορείτε να βγάλετε ένα εισόδημα επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +306947813551,+306980805818
 ή στέλνοντας τα στοιχεία σας ►► ΕΔΩ
Με εκτίμηση,
WWW.AROMATAFM.GR
Ημερομηνία ανάρτησης: 07/04/15

αν σας άρεσε κοινοποιήστε!!!